hocam mesele nereden nasıl ne yönlendirdiğinizden ziyade yüklediğiniz 10 dakikalık videonun kalitesi. İçerik kalitesi ve video kalitesi bu arada kaliteden kastım.

İçerik tüketilebiliyor mu? O zaman gerisi geliyor.
Eğer tüketilemiyor ise, kaliteli değilse, bir kitleye hitap etmiyor ise belki yönlendirme ile 3 5 gün 3 5 lira gelir ama gerisi gelmez yitip gidersiniz.
Bugün milyonluk kanallar daha çok kazanmak için 50 takla atıyor sanıyoruz ama aslında aynı kazancı korumak için atılıyor o taklanın yarısı.

Videoların her anlamda kalitesini arttırarak ilerlerseniz yönlendirmeye bile gerek kalmadan kendi kitlenize ulaşırsınız.

Ben daha önce bir kanal kurup yönetmiştim 5 yıl kadar yayın yaptık. Programların nasıl kırıldığı ile (cracking) videolar üretiyorduk. 7k civarında abone vardı ve izlenme sürelerimiz çok iyiydi. Miladı dolmuş popüler programların paketlemelerini çözüyorduk. Fakat bir tanesi telif attığı için kanal kapandı. Bizim de kanal büyütmeye ya da gelir elde etmeye niyetmiz yoktu başlarda ama sonra iş ciddileşmişti. Orada gördüğüm deneyimler kullanıyı doyuran içeriği ürettiğinizde yüzbinlerce insan sizi tanıyor.

İlgili projenin bir de websitesi vardı. Onbinlerce yorum geliyordu hem teşekkür hem istek üzerine.
Yurtdışından gelen cracking siparişlerinin her biri 100-300 dolar arasında başlıyordu. Günde ortalama 200 300 dolar para kazanıyorduk. Bu yüzden adsense açmıyorduk ve gelir gözetmiyorduk. Elimizdeki kitleyi doğrudan satışa yönlendiriyorduk daha çok kazanıyorduk.
Fikir amaçlı yazıyorum. Belki faydası olur.