adam (elon musk) 3500 tane uydu gönderip starlinki devreye almış.
biz köyümüzde okul yok diyoruz.
okul yok diye kamera nasıl koyacağız diyoruz.

öncelikle oy sayımlarının güvenliğini tam olarak belirttiğiniz sebepler için istiyoruz. çünkü temelde sizin bu yoklukta sizin demokratik haklarınızın korunması gerekiyor.
alırsınız bir starlink, şehrin göbeğindekilerden hızlı internetiniz olur. bakın 1 sorununuzu çözdüm. seçim haftası 300 500 lirayla kurtarırsınız bu işi.
Bir de sizin gibi olan köylerde oy nerede kulanılacak ise kamera oraya gönderilir. sonuçta sandıkla ve sandık görevlileri ile gidecek bu donanım. Bakın kahve olayını da çözdük.

Başka sorun kaldı mı? Siz yeter ki çözüm üretmeye çalışın. Çalınan oylar, kaybolan ya da yanlış yere geçersiz sayılan oylar için herkes hakkını arayabilsin. Ben demokratik özgürlük ve haklar için bu öneride bulunuyorum. Öncelikle imkansız söylemi çok gereksiz. Çünkü son derece imkan var. 200 bine yakın sandık kuruluyor. 350 bin civarında ösym kamerası zaten devrede. İnternet olmayan yeri starlink, turkcell ya da diğer taşınabilir internet çözümleri ile halledersiniz.

Yani kahvehanede oy kullandığınız için belki orada felaket senaryoları kuran dayılar, büyük resim görücüler ve her şeyin en iyisini bilen emekli amcaların etkisinde kalıyorsunuz ama. Bu işler bu kadar imkansız değil. Ben size söylemiş olayım.
ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi hoş güzel de bizim köyde okul yok kahvede seçim yapılıyor ne yapacağız 🙂 okul vardı nufus öğrenci yetersizliği dolayı kapatıldı. Bunu siz merkezi olarak düşünüyorsunuz da birde kırsal bölgelerde. Nasıl olacak. Bunu düşündünüz mü bazı yerlerde telefonlar dahi doğru düzgün çekmiyor