Türkiye piyasasında o modeli uyguladığımız zaman pahalı buluyor yada diğer hizmetleri kendisi uygun fiyata yaptıracağını düşünüyor. ben 100 tl verip x freelancer sitesinden birine yaptırırım deyince ortalık çarşamba pazarı oluyor.
@VagDoctor; Kesinlikle hocam, zaten bakıyorsun bu iş benim hem zaman hem performans olarak yoracak hiç almıyorsun bile
hocam o kafadaki adamla hiç çalışmıyorum zaten =) tabi bu tercih meselesi, her türlü adamla ugrasayım, her modelde iş yapayım sürümden kazanayım da bir yaklaşımdır. ancak ben az fakat öz iş yapma, düzgün yapılan işin de hakkını fazlasıyla verecek müşterilerle çalışma eğilimindeyim.
bu şuna benziyor, sen bir proje yönetim firması ile anlaşmak yerine tüm taşeronları kendin yönetip kendi fabrika inşaatını yapabilirsin. ancak bir proje yönetim firması kadar, kaba inşaat , ince inşaat, elektrik ve mekanik tesisatı, otomasyon vs. disiplinlerinden anlamadıgın için işi tam aksine daha pahalıya bitirirsin ve daha da kalitesiz biter aslında. bunu görebilecek zekada olmayan kişi ile zaten baştan hiç çalışmamak lazım sinir hastası olmamak içim