Merhaba arkadaşlar projelendirmeye uygun 3 adet sitemi uygun fiyata satıyorum ilan karışmasın diye olabildiğince sade tutacagım
sinema tanıtım sitesinin ve sozluk sitesinin yedek uzantıları da bende. özellikle sinema tanıtım sitesinin alan adının epeyce iyi olduğunu düşünmekteyim.
İlana dahil olan hosting sözlük sitesinin hostingi. hem sozluk sitesinin hem de sinema tanıtım sitesinin temaları 49 USD tabi sozluk temasının dosyları elımde degıl panelden yedegı alınmıs durumda.
Tüm alan adları yaşları vb gibi durumlara bakınız.
Alan Adları
dizilerfilmler.com (.net .org . com.tr de bende) filmsozluk.com (.net ve .com.tr de bende) erkeklerinyeri.com
3 sitede projelendirmeye uygun sitelere dair detayları görsel olarak aşagıda verecegım. sadece 1 sitenin sablonu eklıyorum.
Lütfen bu sitelerin ban vs vs tüm detaylarını dikkatlice inceleyiniz.
Site adresi:
dizilerfilmler.com
Sitenin aylık getirisi :reklam yok
Sitenin açılış tarihi: 9 gün
DA / PA Değerleri : websiteseochecker ın gösterdigi deger 3/13
Kategori / sitenin içeriği: dizi film tanıtım sitesi
Günlük hit sayısı: yaşına göre iyi olduğunu düşünüyorum görsel aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: %90 google (değişiyor.)
Domainin yaşı: 9
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: evet
Banlı olduğu sponsor var mı?: bildiğim kadarıyla hayir
Banlı olduğu arama motoru var mı?:bildiğim kadarıyla hayir (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma domain onaylı 49 USD değerinde
tema (dosyası elimizde mecvut değil)
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
GELELİM TÜM DETAYLARA
dizilerfilmler. com
site henüz yeni ancak buna ragmen hiti iyi durumda ayrıca İMDB'den 5-6 tane backlink i var nofollow. yedek uzantıları bende ayrıca teması gayet güzel bir tema 49 usd degerınde alan adına lisanslı
bu sitenin temasında imdb den film cekme botu da var bilginiz olsun
Görseller
SON 7 GÜN
filmsozluk . com
siteyi daha önce acık artırmadan almıstım boşta duruyor bir ara birkaç içerik girdim canlandı. teması 49 usd degerınde ancak dosyası elımde degıl panelden yedegi alınmıs durumda.
Görsel SON 7 GÜN
erkeklerinyeri . com
açık artırmadan aldım idareten bir tema koydum yazıların vs ayarlarını düzelttim taslakta duran bir iki yazıyı düzenleyip yayınladım birkaç gündür site bende onunda görseli asagıda
sitelerin durumu ortada ilk site beyazperde vb tarzda bir site mantıgında 2. si kendi alanında sözlük sitesi açmak isteyenler için proje yapılabilir boyutta ve son site de alan adı iş görür nitelikte diye düşünüyorum kızlar soruyor tarzında veya benzeri bir forum ve türevleri yapılabilir.
özellikle ilk iki sitenin yedek alan adlarını da almış olacaksınız. Aklımda bazı planlar var onları gerçekleştirmek adına satmaya karar verdim alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Tek tek fiyat teklifi gönderebilirsiniz. Toplu satıs fiyatı
10.000 tl