THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acımı söyleyelim yoksa senin istediğin pembe yalanı mı yazıyım.? kimse sana yurtdışında gel bakam demez. cebinde para varsa Türkiyeli gördün mü yanaşma yalamak için fırsat kollayacaktır. Şirket kurma yolu ile gitmenin anlamı yok. Ülkenden nefret ediyorsun veya sevmiyorsun yaşamak ama ülken sana imkan sunuyor bunları değerlendir . Öğrenci değişimi ve öğrenci turları ile avrupada bedava ye iç bir araştır gör yapabilir mi de .kültür şoku falan hikaye artık herkes birbiri gibi olmuş. parsellenmiş Türkler denetiminde olan yerlere gitme hayatın tokatını yersin koşarak değil uçarak geri gelirsin. tavsiyem Türkiye'de para biriktir sonra gidiceksen git.
kesinlikle gerçekler gerekiyor, yalanlara gerek yok hocam. ülkem bana herhangi bir imkan sunmuyor hocam ben kesinlikle bu görüşünüze katılmıyorum, şayet sunuyor ise, ben bunları imkan olarak görmüyorum, ki tr den ayrılan insanlar da aynı görüştedir. Yapılır hocam her yerde yapılır, ben duygusal biri değilim öyle ark lazım, akraba lazım, sıcak ev lazım, gerek yok, tanımadığım insanlar ve onların kültürü de olsa herkes kendi hayatını yaşadığı sürece her şey yapılır. kesinlikle seneye planım var para biriktirip gitmek
trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem 1 sene daha beklemeniz çünkü şu an çok ciddi kriz var abd ve avrupa ülkelerinde rusya ukrayna savasindan dolayi, yani şu an yurtdisinda da ortalik karisik, daha dün krizden dolayi google ofislerinde ucretsiz sunulan sogan halkasi kaldirilmis bill gates her gun linkedin'den "umudunuzu yitirmeyin amerikalılar, her şey düzelcek" diye motivasyon paylasimlari yapiyor, işten çıkarmalar had safada, yine de siz bilirsiniz.
Kesinlikle hak veriyorum, ben de seneye düşünüyorum hocam para biriktirip gitmeyi