Merhaba hayırlı geceler biraz içimi dökmek istedim belki rahatlarım diye ama dayancak durumda da değilim artık çok doluyum neden böyle yapar ki insanın ailesi? Konu şu ailem para vermediğim zaman yada çalışmadığım zaman beni düşman gibi görüyor 2 hafta işsiz kaldım evden kovcak gibi davranmaya başladılar bende çektim kapıyı geldim gurbete çalışmaya yada mevzu para değil bilmiyorum ben ailemden hiç sevgi görmedim zaten öz annem yok. 14 yaşımdan beri çalışıyorum çalıştığım paranın 4/3 ünü eve veriyorum bu zamana kadar eve vermekten hiç bi birikim yapamadım burda izinli günlerimde bile millet gezmeye çıkıyor ben koğuşumda yatıp uyuyorum kendime ayırdığım para faturalarımı ödemeye anca yetiyor bazen yetmiyor bile 21 yaşındayım şuan yani anlıycağınız gençliğimi verdim kendi geleceğim adına hiç bi birikimim bile yok benden büyük abimde var kardeşim de onlara farklı davranıyolar ama bana hep farklılar ben hep kötüyüm gözlerinde nerde yanlış yapıyorum anlayamadım gitti
Onlar hayatı cocuk calısır para getirir zannettikleri için kafa olarak onları normal sanıyorlar. Sen tepki koyup hakkını aramalısın. Sen ne kadar verirsen okadar fazlasını isterler.
Bazı anne ve babalarda doğuştan kötüdür onlar için bir anlam ifade etmezsin. Vicdansızlardır gitsende sokaktada kalsan dönüp hatırlamazlar. Böyle insanlar için kendini üzmene gerek yok daha çok gençsin kendin için calıs paranı biriktir kendi hayatını kurmak için 4 koldan çalış. Kendi işini yapmaya çalış iyi para kazanabileceğin bir iş üret ve onlardan kurtul