İlk satıştan sonra suspend olması normal. Şayet sürekli suspend oluyorsa destekten yazın ve çözüm isteyin. Yasaklı bir şey satıyorsanız ve listelemeniz askıya alınıyorsa o ürünü satmayı bırakın, yoksa kalıcı suspend yersiniz.
yasaklı ürün satmıyorum hocam fakat soruyorum cevapda vermiyolar kafayı yemek
Tesadüfün böylesi

Aylar önce açmış olduğum mağazama daha bugün ilk kez sipariş geldi ve teslim edili. Sonrasında hemen mağazam tatil moduna alındı. Bana gelen mailde banka hesabının kontrol edilmesi gerektiği belirtiliyordu. Güvenlik amaçlı tatil moduna alınmış. Fakat banka hesabı kısmında düzenlenebilir sayfa mevcut değildi. Daha sonra ayarları tek tek kontrol ederken kimlik doğrulaması yaptığım halde, tekrar kimlik doğrulama yapmam gerektiğini gördüm. Bu nedense bana bir bildirim şeklinde gelmedi tesadüfen buldum. Kimliğimin fotoğrafını tekrar gönderdim 2-3 dakika içinde mağaza tekrar açıldı ve banka hesabının olduğu kısım artık düzenlenebilir bir şekilde aktifleşti.
Umarım sizin de yaşadığınız sorun bundan ibarettir ve kolay bir şekilde çözersiniz. Bir kontrol edin derim.
Hocam herseyi tek tek kontrol ediyorum aksam kapaniyor mail atiyorum sabah aciyolar valla ne yapcam bilmiyorum kontrol ediyorum herseyi duzgun bi sekilde nerde hata yapiyorum anlamadim