iyi akşamlar,
hesabıma yeni ürün eklemeye başladım. 5 gün sonra ilk satışım geldi fakat her gün aksam hesabım suspended oluyor sabah mail vs atıyorum geri acılyolar neden bu durum oluyor bilgisi olan varmı mail vs hiç atmıyolar sadece yanlışlık ile askıya alındı diyolar
Tesadüfün böylesi

Aylar önce açmış olduğum mağazama daha bugün ilk kez sipariş geldi ve teslim edili. Sonrasında hemen mağazam tatil moduna alındı. Bana gelen mailde banka hesabının kontrol edilmesi gerektiği belirtiliyordu. Güvenlik amaçlı tatil moduna alınmış. Fakat banka hesabı kısmında düzenlenebilir sayfa mevcut değildi. Daha sonra ayarları tek tek kontrol ederken kimlik doğrulaması yaptığım halde, tekrar kimlik doğrulama yapmam gerektiğini gördüm. Bu nedense bana bir bildirim şeklinde gelmedi tesadüfen buldum. Kimliğimin fotoğrafını tekrar gönderdim 2-3 dakika içinde mağaza tekrar açıldı ve banka hesabının olduğu kısım artık düzenlenebilir bir şekilde aktifleşti.
Umarım sizin de yaşadığınız sorun bundan ibarettir ve kolay bir şekilde çözersiniz. Bir kontrol edin derim.