digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle foruma yeni üye olup sonra kendi kısa süreli şahsi fikirleri ve kanaati ile forum hakkında öneri getiren üyelere şaşırıyorum.
Bir ortama girdiğinizde ortamı kendi beklentinize göre dizayn etmeye çalışmazsınız siz ortama uyarsınız.

Ben de eski kız arkadaşını anlatanlardan, kız arkadaşı ile problemlerini anlatanlardan rahatsız oluyorum.
Ama biri rahatsız oluyor diye diğer üyelerin özgürlüklerini kısıtlamak mantıklı bir hareket değil.

Memleket meselelerini konuşmak insanları bu kadar rahatsız etmemeli.
Siyaset hayatın ta kendisidir.
Bu forumdaki like satanların takipçi satanların hesap satanların script satanların gelirleri giderleri siyasete göre belirlenir.
Bu forumda paypaldan ödeme alamadığı için kıvranan insanlar var.
Bu forumdaki insanların tüm çaalışma maliyetleri dolar bazında lisanslar, programlar, bilgisayarlar telefonlar ile maliyetlenirken siyaset yapılmasın demek gariptir.

Siyaset ülke kaynaklarının kimini için hangi öncelikle kullanılacağının belirlenmesidir.
Birileri senin cebindeki paranın değerini düşürürken oturup çalışıp para kazanmaya çalışarak sadece fakirleşirsin.
Siyaset yapmayanlar ve siyasetle ilgilenmeyenler yaşadıkları her türlü cefayı hakederler.
Misal sen a partisine atıyorsun sana koyun diyolar burda. Hoş mu iyi sende dinsiz münafıksın diyelim. Herkes desin. Eski olabilirsiniz ama biraz nazik bi dil kullanabilirdiniz. Sonuçta hepimiz burada insanız. Ben bana koyun veya dinsiz denmesini istemiyorum. Sen istiyorsan tamam..
Burada dönen siyaset bazi konularda böyle. Bu yüzden bu konuyu açtim ki yasakmıs yetisemiyolarmis bilmiyordum.