sca554 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 5 yıldır ön yüz geliştirici (front end developer) olarak web sayfalarının tasarımlarını yapmaktayım. Farklı sektör ve vizyonlarda çok sayıda kurumsal ve e-ticaret sitesinde görev aldım. Responsive tasarım, bootstrap kütüphaneleri ve sürümleri, ux design gibi bir çok konuya hakimim. Proje bazlı olarak sadece web sitenizin tasarımı konusunda sizlerle çalışmak isterim. Sadece web tasarım alanında çalışıyorum ve kendi alanımdaki iş ve sektör tecrübeme güveniyorum. Size en iyi şekilde hizmet vereceğimden ve çalıştığımız süre boyunca memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Projeleriniz hakkında detaylı görüşmeye her zaman hazırım. İyi günler dilerim.
Can hocam ile özel bir yazılım üzerine anlaştık. Kendisi forumda bilgi ve deneyim sahibi nadir insanlardan biri. Bir çok kişiyle çalıştım ama bu kadar düzenli ve gayret gösteren bir çalışma arkadaşım olmamıştı. İstediğim yazılımı noktasına kadar halletti ve bitirdi. Bu kalitede başka birisini bulmanız çok zor. Özel projelerinizde gözünüz kapalı çalışabileceğiniz birisidir. İşi Can hocama verdiğim için çok mutluyum.