Ben bir ara Analytics az sayıyor diye şüphelenip Say.ac eklemiştim denemek için ve harbiden de Say.ac'a göre çok azdı hit. Ama Analytics mi yanlış sayıyor Say.ac mı fazla sayıyor bilemedim. İlla ki Google servislerine daha fazla itimat ediyoruz.
search console 1 gün öncenin verisinde değişiklikler olaibliyor
7 Saat önce güncellendi diyor, anlamadım ki neden anlık saymaz ki. Eskiden ne güzel extremetracking filan vardı veya sayyac. Metrica ekliyoruz metrica ise google'da hangi aramalardan gelip tıklamışlar onu bile göstermiyor. Google Search Console'da verileri düzgün veremiyor.
En doğru sonucu adsense ve search console verir. Analytics ve diğer servisler gelen botları da hit olarak sayıyor. Örneğin cloudflare üzerinden trafiğe bakarsınız 500 gösterir searck console ise 200 gösterir. Bunun sebebi search console un botları saymaması.
Google aramalarda da mı botlar arayıp tıklıyor hocam?