Sevgili arkadaşlar. Surda 8 - 9 saat sonra seçim basliyor. Aksam 8 9 gibi veriler kanallarda yayinlanmaya başlar. Bekleyip gorecegiz kazananı.
Biz bu forumda birbirimiz ile ticaret yapan insanlarız. Birbirimizin ekmeğini yiyoruz. Allah aşkına birbirimize vatan haini gozuyle bakmayı bırakın hayatinizda 1 kere tokalaşamadiginiz insanlar yüzünden. Ben 3.5 yil meclis de resmi gazete tercumanligi yaptim. Her partiden yuzlerce vekili canlı izledim yemekhanede toplanip kahkaha atarlarken. O tv lerde birbirine kufrederken ertesi gun yemekhane de karışık oturup donen muhabbetlere, atilan kahkahalara onlarca kez şahit oldum. Degmez burda ekmek paylastiginiz insanlarla tartismaya. Ben forumda benimle zıt görüşte olan insanlardan da ekmek yiyorum. Onların parasiyla cocugumun rızkını alıyorum. Görüşümüz olsun, oyunuzu kullanın ama sacma sapan ve haddinizi, boyunuzu aşan laflar etmeyin. "Bööyük oyunu sen görmüyonn yeğen" diyen emmiler gibi davranmayın. Biz sadece halkız. 1 tanecik oyumuz var. Onu da birine vericez. Gerisi kader. Tek tavsiyem hangi parti gelirse gelsin liderine tapmayın. Benim seçtiğim, benim vekilim benden daha degerli degil!!!