Haklısın hocam hedefsiz gemiye hiç bir rüzgar fayda etmez.
Bazen hedefler de şaşar, burası Türkiye hocam. Önemli olan yapacağın işe ne kadar değer verdiğin, ne kadar öğrenebileceğin...
Tebrikler hocam bu çıkmazdan nasıl kurtulduğunuzu okumak beni cesaretlendirdi şuan üniversite 1. sınıftayım çok iş düşünen yavaş hareket eden biri gibi hissediyorum eninde sonunda ya ben galip gelicem ya hayat ama daha pes etmedim her bu benim dönüm noktam olabilir dediğim yerin arkasından çok geçmeden aynı şeyi söylediğim olaylar çıkıyor. bu dönüm noktasından başarmış hissedene kadar hep bu şekilde dönüm noktalarını mı hissedicem onu düşünüyorum ya da herşey yalan kapitalist sisteme ayak uydurmak gerçek mi diye çok sık sorgular oldum çalışan olarak kalma manasında. inaşallah ben de hayatımı istediğim şekilde yoluna koyarım diye notumu düşiyim. umarım herkes hayalindeki güzel, mutlu hayatını yaşar.
Bu tarz hikayelerde aklıma hep Harry Potter'ın yazarı JK Rowlingin 12 kere reddedildiği geliyor. Bizim de yıllarca, patlayan onlarca işlerimiz oldu. Muhakkak günün birinde istediğini alacaksın çabaldığın takdirde inşallah hocam