Hetzner gerçekten fiyat - performans konusunda Dünya nın en iyi firmalarından biri. Uzun zamandır kullanıyorum. Hesap sorunları konusunda haklısınız. Genelde Türkiye gibi biraz alım gücü düşük, dolayısıyla da kötü niyetli kullanımların fazla olduğu ülkelerden açılan hesapları kolay kolay kabul etmiyorlar. Kimlik fotoğrafınıza, doğum yerinize vesaire bile bakıyorlar diye biliyorum. Başka forumlara bakarsanız Hindistan, Arabistan gibi ülkelerden hesap açmaya çalışanların da çok zorlandığını görebilirsiniz.
Temel sebebi kötü niyetli kullanım oranlarının yüksek olması. Çünkü Hetzner önce sunucuyu veriyor. Sonra ödemeyi istiyor. Sizin projelerinize de düzenli olarak denk geliyorum, gerçekten güzel girişimleriniz var. Böyle bir firmadan mimlenmeniz üzücü olmuş. Tavsiyem ailenizden biri üzerine hesap açıp biraz sınırları zorlamanız yönünde. Faturalarınızı bir süre düzenli olarak öderseniz hesabınızın kapanma riskini minimalize edersiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Çok teşekkür ederim

Yeni birçok projeler geliştiriyorum ama bu saldırılar globale açılmamı engelliyor. 10 küsür gündür aralıksız saldırı alıyorum. En son artık diğer proje reklamlarımı sadece diğer yabancı forumlarda yapacağım. Bu tür insanların saldırısını cloudflare bile kullanmadan durdurmak istiyorum artık. Kesinlikle önerinizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim