CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim.

Bu arada, Fenerli olmasan iyi çocuk ama... Allah kurtarsın.
Düşüncelerin için teşekkür ederim abi 😂

ayseertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asla yardım etmeme kararı aldım forumda
🥲
[QUOTE=Fahrettin;1085148317]Ben forumda genelde soru sormuyorum. 5 tane konum dışında hep cevap veren oldum.
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben forumda genelde soru sormuyorum. 5 tane konum dışında hep cevap veren oldum.
Özel mesaj ya da whatsapptan gelen sorularda bile cevap verdiğimde teşekkür edilmiyor.

Teşekkür önemli değil. Sadece insan gibi muamele görmek için insan gibi davranmak lazım.
Ne zamana kadar cepten yiyeceğiz bilmiyorum. Forumda benzer şeylerden rahatsız olan
kişilerin bile bana teşekkür etmemişliği var. Özel mesaj kutum doluydu. Sırf sinir olmamak
için sildim. Ne yüzlerce ticareti olanlar, ne +10 yıllık üyeler, eski modlar, şirket sahipleri...

Normalde para vermesi gereken bir bilgiyi ücretsiz verdiğim zaman sadece ben zarar gördüm.
Artık 2. tura dönmeye başladım. 2 yıl içinde adam 1 defa yazmış bana. Cevap vermemiş,
teşekkür etmemiş. 2. yi 3. yü soruyor. Gene teşekkür etmiyor. Ve umursamıyor bile.

Tabi suç bende. Kes faturayı gönder. Uğraşsın dursun. Forumun alayı çok zeki zaten.
Şark kurnazlığı yapıp kısa günün karını yapmak istiyorlar. Verdiğin doğru bilgiyi yarım aklıyla
yanlış ilan eder. Senin yıllarını yok sayar. Sonrada bilmiş bilmiş konu açarlar.

O nedenle hocam. Ticaretin kuralları vardır. Burası bir ticaret forumu. Ticaretin kurallarına
uymazsanız yok olmaya mahrum kalırsınız. İyilik iyidir. Ve iyilik her zaman daha karlıdır.
Ama ticarette değil. Ticaret yapıyorsak ticaretin kurallarına göre hareket edelim.

Özel hayatta istediğimiz gibi takılabiliriz. Ama ticaret başka. Bir konu bir taraf için ticari ise
diğer taraf içinde ticaridir. Ticaret yapıyorsanız bedelini ödemeye hazır olmanız lazım
Sizde bu konudan çok dertlenmişsiniz hocam belli 🫶🏻