Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tutmuyorum zaten hocam.Yapay zeka bilgiyi topluyor bende editör gibi düzenlemesini yapıyorum

yani ankara türkiyenin başkenti cümlesini editör internetten bulup yazıyor.Yapay zeka ise ankara başkentidir türkiyenin ifadesi diye yazıyosa,ben onu doğrusuna çeviriyorum.Totalde editörle aynı içerik düzeninde makale ortaya çıkıyor.Yapay zeka sadece toplu bilgiyi önüme sunuyor,benim google'da araştırma yapıp bilgi stoklayıp daha sonra onları cümleye dökmem
Lakin yeni süreç tam olarak bu şekilde işlemiyor hocam. Evet istisnalar var, tamamen yapay zeka içerikleri ile onay alan. Ancak Google bazı olumsuz durumların önüne geçmek adına içerik kalitesi kriterini ön plana çıkardı.
Bu kaliteli içerik dediğimiz ise, gerçek anlamda farklı ve Google'da kendi alanında tek ya da hızla sıralama yapabilecek içerikler.
Yukarıda arkadaş bir öneride bulunmuş, kaliteli içerikler atın 3-4 tane, belki bu işe yarayabilir. Onun dışında yapay zekanın toplu veri sunması ve sizin düzenleme yapmanız, yine kaliteli içerik kategorisine girmiyor.