Not: Satış, farklı şartlar ya da koşullarda yeniden aktif olabilir. Eğitim satışlarında hiçbir kota mevcut değildir. Belli aralıklarla satışlar yeniden aktif olmaktadır.
Bu bir eğitim satışı değildir, size kazanç getiren hazır sistem satmaktayız. Bu Eğitim satış konumuzun farklı versiyonu, sadece hazır sistem satışıdır.
Kullanıcı yorumları ;
Arkadaslar bana soruyorsunuz surekli buradan yazayım memnunum arkadas gece 1 de baglanıp yol yordam gosterebiliyor. herseyi eksiksiz anlatıyor zaten. gerisi size kalmıs oluyor ne kadar ugrasırsanız o kadar para kazanabilirsiniz bi 400 450 tl kazandım sanırım yarın sabah itibariyle.
Yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı. İlk başlarda biraz zorlandım ama zamanla alışıp bir düzene girdi sistem. Şu an günlük ortalama 300 TL civarında bir gelir var.
Merhaba, satın aldım. Arkadaş çok hızlı bir şekilde kurulum yaptı. Fikir alışverişi yaptık. Hatta gecenin 3'ünde bile yardımcı oldu. Süreçler gerçekten kolay, kendimizde uygulayabiliyoruz. Keyifli bir kazanç yöntemi oldu. Çok teşekkür ederim
Sistem satın alındı şuan ki ortalama kazanç günlük 300 bandında diyebilirim daha da ileri taşınabilir bir kazanç sistemi olduğundan ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız