Yine bir btc düşüşü ve haftasonu tatili. 1 usdt 1.14 dolar yapılmış. Pazartesi 1.05 e dönerse şaşırmayın. Ben bunları daha önce de söyledim. Yalnız bu pariteye iyi alıştılar globaldakiler de
Size binancenin sitesindeki bilgilendirme yazısını attım . Kestiği komisyon %2 geriye 3-5 kuruş bir fark kalıyor banka veya kredi kartıyla alırsanız. Binancede 1 usdt 1 dolar , bizdeki gibi 19.42 değil ki, 20.37 dan veriyor. Üstüne %2 lik kesintiyi de eklerseniz. Zaten binancedeki fiyata geliyor.
Belli ki hiç denemeden 1 usdtyi dolara eşit sanıp kar edeceğiz sanıyorsunuz . Ayrıca alım yapabilmeniz için paranın kaynağını gösterir belge istiyorlar .
Siz hiç alım yaptınız mı? Normal dolar kurundan kaynaklı falan sanıyorsunuz da ondan soruyorum
USD nin USDT ye 1:1 olduğu bir yer bulursanız güzel kar edersiniz ama sizin dediğiniz binance üzerinden yapılan işlemde sadece usdt almış olursunuz

İlk kısım için wise vardı galiba onda da adamlar zarar ettiklerini geç de olsa farkettiler. Şuan kapattılar .
Bayram tatilinde piyasa kapalıyken doların baskılandığını düşünen biriyle tartışmak istemiyorum.

Bayram tatilinde usdt/tl paritesi bildiğin serbest piyasaya döndü. Ama bu farkın açılışı da 19 nisandaki btcnin düşüşüyle başladı. Btc nin ani düşüşlerinde usdtye geçişler artar. Dün yine piyasanın kapanmasıyla usdt/try artışa geçti her hafta sonu genelde olan şey.
Dolar zaten baskılanıyor onunla bunun alakasının olmadığını söylüyorum sadece . Binancedeki botlar serbest piyasanın olduğu yerde acımazlar 21.79 a kadar çıkardılar kuru bayram döneminde . Geçen seneki Ramazan Bayramında da benzer hareketi yaptırdılar , bakabilirsiniz

USDT:USD 1:1 olduğu yeri bulursanız yukardaki mesajımda söylediğim gibi kar edebilirsiniz yoksa usdt almış olursunuz İyi forumlar