Evet belirtilen süre çoktan doldu, adsense onayı alamadım. Site de dalgalanma çok fazla idi ve bu projeyi sonlandırdım. Verilen enerji ve alınan geri dönüş Google'nin kendi algoritması yüzünden çok yavaş ve kestirilemez bir şekilde gerçekleşiyordu. Girilen her başlığın hit potansiyeli vardı hatta gösterim alıyordu ama bir türlü sıralama da tırmanamıyordu. Siteye giren kullanıcılar da site de süre geçirmesine rağmen beklediğim tırmanma gerçekleşmedi. Siteyi bir süre uyku modunda bırakacağım hit dalgalanması artar gibi olduğunda tekrar uğraşmaya başlamayı düşünüyorum. Site sandboxa düşmedi. Hala hit ve gösterim almakta ama yakaladığım başlıklar da rekabet oluşmuş. benden sonra bir kaç site de başlıkları keşif etmiş diyelim. Bu konuda en doğru yaptığım şeylerden biri de projeye ara vermek oldu, Bu projeden çıkıp başka bir projeye girdim. Yeni proje sosyal medya ile ilgili idi ve onda 2 haftalık bir uğraş ile günlük 500 tl kazandım ama yaptığım olayın temeli sosyal medyanın politikasına haykırı olduğu için hesaplarım kapatıldı. Şimdi çözmem gereken bir sorun var ve az bucuk ne yapacağımı biliyorum.....Yeni bir konu açmayı düşünüyorum.
Kısacası bu konu hızlı şişti çabuk söndü. Kaybedecek hiç bir şeyim yok kimseye hizmet yada reklamını yaptığım bir ticaret bulunmamakta.
BALON: Umarım birilerinin zamanını çalmamışımdır. İlham olması dileği ile
Son 1 ay metrika verisi
Projenin başına dönebilse idim:
Şunları cebe koyardım; yapay zeka işe yaramakta, sağlam bir site lazım, adsenseyi önce hallet ve sistemi otomatikleştirmeye çalış.
Girilen başlıkları önce önemsiz bir sitede (tumblr bloğu-blogger-ucuz yollu .com site vb) paylaşır bir hafta başlığı analiz eder ve tutanları otoritesi yüksek bir siteye girerek link veridim. İceriğin tutacağını bildiğim içinde gerektiği gibi özenir bözenirdim.