Yurt dışında bu hizmeti veren büyük sunucular var. Onlardan bayilik alan ya da sipariş gelince satın alanlar olabiliyor.
Hesapları görev sitesi vs. kendi tedarik edip sonrasında botlarla hesapları kullananlar var.
Doğrudan görev sitesi aracılığı ile bu hizmetleri verenler var.
Sadece bot sistemler kullanarak; botlarla, bot hesapları kullanıp işlem yapanlar var.
Özel ve düşük sayılı işlemleri; fiziksel cihazlarda, ip vs. değiştirerek yavaş yavaş gerçek insanmış gibi sağlayanlar var.
Çeşitli yöntemlerle ele geçirdikleri organik hesapları çalmadan sadece kullanıp, çaktırmadan beğeni takip vs. yapanlar var.
vs. vs.
Aslında çok zor işlemler değil. Sadece gayet basit adımları sürekli yapmanız gerekiyor. Ayrıca ciddi bir bütçeniz olmalı.
Bütçeyi önden verip, bir sistem kurup daha sonra para kazandığınız içinde herkesin harcı değil.
Legal bir işlemde olmadığı ve ciddi gelir imkanı olduğu için büyümeye başladığınızda çelme takan çok oluyor.
Bunlarla uğraşmakta herkesin harcı değil değil. Bazı dijital alanlar mafyanın elinde kara para aklamak için vs. kullanılıyor.
Asıl zorluk buradan geliyor.
Forumda bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi, insanlar ne yaptıklarını bilmiyor.
Tek problem para. 2 gün sonra olabilecekler kimsenin umurunda değil.
2 gün sonra olabilecekler bu sıkıntılı konular konusu da. Sorun yok hocam. Ben sadece bilgi almak istiyorum nasıl ilerlenir diye.
Instaboom tarzı paneller üzerinden hesap:sifre şeklinde panele dataları yükleyip smm panellere api çekiyorlar hocam.
Sermaye gerektiren bir iş...
User elde etmemiz gerekiyor sonra instaboomdan mı hallediyorum hocam? Tüm platformlar için geçerli mi?