o zaman elimizden geldiğince g**gle kullanmayalım arkadaşlar. adamlar emek harcayan sitelere değer vermiyor. yapay zeka sadece büyükleri besliyor. tam kapital ve tekel oldu g**gle. bu saatten sonra diğer arama motorlarına yönelmek gerek. en azından biz bunu bu şekilde yapalım. tekelleşen bir ortamda kimse bir işe soyunmasın. emek ve paranıza yazık. gidin reel işle uğraşın. 16 yıldan fazladır bu işin içindeyim.
Günden güne eksiye gidiyor kazanç. Enflasyon karşısında gelirler sabit bir seyirde geliyor. Tbm ler sürekli ya düşüyor ya 2 yıl öncesi ile aynı seviyede kalıyor. 5 gün artsa 10 gün geri gider oldu artık. TL kazanç adsense de kabak tadı verdi iyice.
En İyisi reel gelirler. Onada sermaye lazım.
Ufaktan 2 apart yapımına başladım. Bulunduğum bölge itibari ile Kaş patara bölgesindeyim. Ara mahalle deyim ama ama sonuçta patara plajı 10-15 dakika.
Kalkan merkez 20 dakika. Köyün içinde de kalsa önemli olan pazarlamak diye düşünüyorum.
Elektrik su problemini çözebilirsem 2 adet de havuzlu bungalov yapıcam kalkana daha yakın arazi. Çevre düzenlemesi, Alt yapısı bahçesi otoparkı herşeyi hazır. Elektriği çözer çözmez üst yapıya devam edeceğim. Bu işler muhtemelen 2024 yaz sezonuna yetişecek. İşin altından kalkmak zor. Birazda bel fıtığı rahatsızlığım var nakit girişi yavaşladı çalışmam zorlaştı ameliyat olmam gerekiyor.
Sağlık sorunlarını yola koyunca Kasım ayı gibi kaldığım yerden devam edeceğim akabinde 2-3 sitem var, nakit akışı için onları da satabilirim diye düşünüyorum.
Pasif gelir şart ama site açıp google ile cebelleşmek ile olacak işler değil.