ÇÖZÜLDÜ.. ARKADAŞLARA DA YARDIMI OLMASI İÇİN YAZIYORUM ÇOK KARŞILAŞILAN BİR SIKINTI:
yedek alıyorsanız şayet daha sonra silseniz dahi gizli klasör .trash içinde tutuyor ve bu şişiyor.. cpanel/dosya yönetici kısmına gidip, sol üstten ayarlara tıklayın ve gizli klasörleri göster diyerek save edin. Daha sonra .trash klasörüne girip hepsini seçerek sildiğiniz de sorun çözülmüş oluyor. Tabii boyutları kontrol ediniz sorun büyük ihtimal buradan fakat emin olmak için kontrol ediniz.
------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bir wordpress blog sitem var çok simple bir tema extra hiç bir plugin yok sadece 4 adet pro plugin vs...
300 küsürat konu olmasına rağmen vps imde kapladığı alan 60gb civarı çok anormal görüyorum durumu sizce bu neden kaynaklanıyor neden bu kadar şişiyor farklı bir sistem ve durum mu var bilmediğimiz nasıl çözüm bulabiliriz?
ÖNEMLİ DÜZELTME: temayı bizzat tüm aşamalarına kadar ben kodladım ve tasarladım o kadar eminim ki çok temiz olduğuna... onda bir sorun yok hatta search console ve adsense hesaplarında da tek bir ihlal yada sorun yok... kullanılan pluginlerin hepsi çok bilindik ve tamamen pro... o ihtimalde çok düşük... dışarıdan da asla bir kod ne biliyim bir extra durum kullanıcı vs de yok yorumlar dahi kapalı...