Öncelikle amacım münakaşaya girmek ya da yönetime çamur atmak değildir. Olanı yazacağım.

Geçen günlerde bir R10 üyesi arkadaşımı dolаndırmış ve XXX dolar parasının üstüne yatmış. Bana yazdı ve bsn de kendisi için kullanıcıya şikayet açtım. Aldığım yanıt bu oldu;

"Foruma üye olmayanlarla ilgili ya da forum dışında yaşananlarla ilgili şikayet konusu açılması yasaktır."

Üye adamın ne parasını verdi, ne hesabı teslim etti. T.C vatandaşı değil üye olamadığından ben açtım yerine. R10 üyesi değil, hakkını arayamaz zaten diyerek dolаndırdı. Yönetim ise kısaca banane dedi kestirip attı.

Aynı durumu ben de yaşamıştım ve forum dışı mağduriyet oluşturmuştum. Aynı şekilde şikayet oluşturulmuştu. Bana yazılan cevap şuydu:

Şimdi aynı konuyu ben açtım fakat uyarıldım.

Yani R10 üyesi değilse rahat rahat çarparım mantığıyla hareket eden ve müşterimi dolandırаn arkadaş halen forumda aktif ticaret yapıyor. Bu da bir haksızlıktır. @Coşkun Çetin; kolay kolay etiketlemek istemiyorum, fakat konu R10'a taşındıysa neden aksiyon alınmıyor? Başkası adına açıldı diye kapanmayan konu bende neden kapandı?

İlgili konu: https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...post1085116066