Geçtiğimiz yıllarda forumda smmturk.net ( @smmturk; )'i görüp denemiştim. Çok kaliteli ve hızlı iş yapıyorlardı. Bir dönem müşterilerim için severek kullandım.
Sonrasında yıllar sonra ilk defa ihtiyacım oldu. Dün hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda giriş yapamadım. Heralde eski hesaplar silinmiştir veya el değiştirmiştir diye düşünüp yeni bir hesap oluşturdum.

Biraz bakiye yükleyip sipariş geçtim. İlk verdiğim Türk takipçi siparişi en ucuz olan Türk takipçiydi ve gönderilen hesaplar çok kötüydü. Canlı destekten durumu bildirdiğimde sağolsunlar yardımcı olmak adına iade yaptılar. İade istemediğimi, kaliteli Türk takipçi almak istediğimi söyledim.
Bana en pahalı olanı önerdiler. Bende önerilerine istinaden sipariş geçtim. Fakat ondan gelen hesaplarda neredeyse aynı derecede kötüydü. Durumu canlı destekten tekrardan bildirdim.
Yıllardır müşterileri olduğumu ve önceden böyle değil gayet kaliteli olduklarını oysa şimdi gönderilen hesapların çoğunun random isimlere sahip olduğunu ve profil fotoğrafı bile olmadığını ekran görüntüleri ile birlikte ilettim.
Fakat bana "Farklı kullanıcı atlarıyla hesaplar açılabiliyor bunlar yabancı olduklarını göstermez. " dediler.

Bu şekilde şeyler ile uğraşmak istemiyorum. Gerçekten olması gerektiği gibi kaliteli Türk takipçi satışı yapan paneller aramaktayım.
Gönderim yaptığınız hesaplardan bir kaçını örnek olarak paylaşarak konuya mesaj yazarsanız sevinirim.

Kötü bir örnek olması açısından smmturk.net in yolladığı takipçiler: bit.ly/3BhPix6
Lütfen bu şekilde takipçi gönderimi yapıyorsanız mesaj yazmayın.