Hocam sizde de aynı durum varmış ben de şu an 53 54 kiloyum ve ben yiyemiyorum açıkcası miğdem kalkıyor hocam ve rahatsız oluyorum çok yiyince nasıl başardınız
"3 saatte bir yemek yiyordum hocam. Midem kaldırmıyor diye bir şey yok hocam, gerekirse kusana kadar yiyeceksiniz. Diğer türlü kilo alma işi biraz sıkıntı, söyleyeyim. Yerinizde olsaydım şöyle yapardım: 6 öğün yediğinizi varsayalım. Dışarıya çıkan birisiyseniz yemekleri hazırlayın, işte bunları bugün bitireceğim diye kendinize söz verin. Spora gitmeden önce öğününüzü yiyin, 1.5 saat bekleyin sindirsin mideniz sonra antremana gidin, antremanı sağlam atın. Vücudunuzu bilmediğim için kardiyo konusunda bir şey diyemeyeceğim ama amacımız burada zaten kilo almak olduğundan pek tavsiye etmem. Sağlam antreman peşine zaten acıkacaksınızdır. Antremanda çok su içmeyin çünkü sizi şişirir. Bir de takviye olarak kendinize gainer alın. Antremana gitmeden önce ve antreman sonrası için 1 aya 4-5kg alabilirsiniz diye düşünüyorum. Vücudunuzu en iyi siz tanırsınız, o yüzden boşuna diyetisyenlere, fitness hocalarına para verip beslenme programı yazdırmayın. Spor salonundaki hocanıza 'kilo almak istiyorum, bana ona göre bir beslenme programı verin' derseniz verecektir. Eğer vermezse karbonhidrat oranı yüksek şeyler yemeye özen gösterin. Pirinç mesela, ben 250 gr pirinç yiyorum her öğünde, siz de öyle yapabilirsiniz. Patates haşlaması mutlaka her öğünde, mutlaka bulundurun, baya işe yarıyor. Gerisi de sizin bu programa uymanıza kalıyor, diyebilirim."