kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hırsızları 2 saate salıyorlar zaten. Pek ciddiye almazlar.

En iyisi akp'ye .... diye bir küfür ve bir kaç şey var desin. 10 dk'da adamı paketleyip fetöden içeri alırlar zaten
yav hocam yapmayin lutfen ama 😂 biraz gercekci olalim burda herkes sovuyor kahvede herkes sovuyor yahu hanginizi aldilar bir kac toplumda yer edinen belirli kitlelerin takip ettigi ve onlari bozma yonlendirme veya pravakasyonlar ile cesitli suclara sebebiyet verdigi icin ceza alan olanlar oldu ana baci acik acik kayanlarda var e birakin bi zahmet alsinlsr onlarida bakiniz ben iktirain kazanmasini tamamen muhalefetin yanlis muhalefet yapmasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum adam 10 da /6 ordanin basarili muhalefet bunu 10/10 kotu derse olmaz busefer gercek yanlislari daha onceki mantiksiz soylemlerden dolayi kitleleri bu da dumendir dedirtiyor kotu bir 5 yil gecirdi ulke ve suan bence iktitar ile birlikte muhalefetinde degismesi lazim hicbiri ama hicbiri bizi temsil etmek yada bizim cikarlarimizi gozetmiyor tek amaclari kuklasi olduklari taraflarin yada ideolojilerijin cikarlari ugrunda milyonlarca insanin onundeki lokmayi onlerine sermek bize devrim gerek yeniden.
Bize ait bir anayasa kulturumuze ait inanclarimiza air ne seriat ne laik ne onun bunun medeni kanunlarin devsirmesi bizi biz yapan maddeleri sade ve acik sekilde yazarak yapilmasi bir millet vekili ayligi asgari ucret olmali olmaliki kendi zamlarina gelince birlik olan meclik ……. Ike ……ike garibanin maaasi ici 5 kisi gonderip aylarca kavga dogus ile belirlenmesin inaniyorum birgun biri cikicak yapicak Ozaman esitlik olucak simdikikerin esitligi laik lere gore laik olanlar esit digerleri degil islamcilara gore de ayni e ne anladik bu isten
kimin isine o an ne geliyrosa o an sonuc bize yariyor yada fikirlerimizle ortusuyor ise o hakli olur gozumuzde esnaf olarak dertliyim doluyum dukkanda konusamiyorum simdi esnafiz gelir ters bir sey olur esnaf isi cok sukur diyrouz gelene gidene etliue sutluye karismiyorum 8 aile ekmek yiyor o dukkandan hic gerek yok diyorum vel hasil kelam hocam muhalefetlik yapar ikende gercekci olmak gerek 😂