Arkadaşlar bugün ki olayı kısaca özetlemek gerekirse;

Trafikte seyir halindeyken birden sağ ve sinyalsiz dönen kamyonun son anda bana çarpmasından sıyrıldıktan sonra
şahsı uyarmak ve kendinde olduğundan emin olmak için
sert bir üslüpla insanları ezeceksin ben taksiyim, motor yada küçük çocuk olsa ne olacak? dediğimde sen polismisin, avukatmısın! dediğinde evet polisim dediğimde
he he diyip algıcı tavırlarla salağa yatması üzerine trafik şubeyi arayıp plakayı verdim.

Her şey buraya kadar normal bastım çektim gittim ve polisle konuşmama devam ettim, şahsın işid militanı tarzında sakallı ve tuhaf bir kişiliğe sahip olduğunu belkide suriyeli/afgan olabileceğini söyledim hatta video kayıtları aracımda mevcut dedim daha der demez trafik şube tamam beyfendi dedi yüzüme kapattı

Bir vatandaş olarak şikayet oluşturdum ve bu olayın verilen vergilerimizle can sağlığımız arasında bir sıkıntı oluşturacağını düşündüğümden polisdende şikayetçi oldum ve tekrar arandığımda özür dilendiği, yeterli eleman olmadığı bu yüzden çok kısa süreleri olduğu, ve stresli bir çalışmaya mağruz kaldıklarını belirttiler. kısaca dikkatli olun kim vurduya gidebilirsiniz...

Bu saatten sonra kim kimi ezerse ezsin, slalom yapsın, drift çaksın umrumda değil iyi forumlar