Gelir ve hit 3 ay öncesinden bu yana raporları ile eklenmiştir.
Site adresi yok çünkü belki yüzlerce diyebileceğim pasif durumdaki Pinterest hesabından trafik gelmekte olup tek bir yere yönlenmektedir. Alacak kişi için tek bir anadomaine hit yönlendirmesini yapabilirim ben direkt reklam ağındaki smartlinke yönlendirme yapıyorum.
Gelir Kaynağı dönüşüm bazlı bir reklam firmasıdır zaten rapor görünümünden az çok tanıyabileceğiniz bir firmadır. Ödemeleri Kripto üzerinden yapıyor her hafta TRC20 USDT olarak hesabınıza yatıyor.
Son 3 Aylık süreçte 1 Milyona yakın çoğunluklu USA ve Avrupa ülkelerinden gelen kaliteli Pinterest trafiğine erişmiş durumdadır. 3 Ay öncesinde farklı affilate denemeleri, farklı reklam firmalarından kazanç elde ediyordum ancak bu son firmada oldukça başarılı sonuçlar aldığım için buradan devam etme kararı aldım ve en sağlıklı raporları buradan sunabiliyorum.
10 Şubat - 10 Mayıs Hit ve Kazanç Raporu 10 Şubat - 10 Mart 10 Mart - 10 Nİsan 10 Nisan - 10 Mayıs
Siteyle hiçbir şekilde ilgilenmeye gerek yok sadece arada reklam firması domain değiştiriyor buna istinaden reklam linklerini güncellemeniz gerekiyor.
Sistem ve methodla alakalı bilgi almak üzere lütfen meşgul etmeyiniz. Pinterest sitelerin hangi mantıkla çalıştığını ve risklerine hakim kişilerin almasının doğru olacağı kanaatindeyim. Yaklaşık 3 senedir aynı methotla kazanç sağlıyorum tüm kazançlar faturalı, kanıtlıdır ancak 3 sene daha devam edeceğinin ya da etmeyeceğinin garantisi yoktur.
3 Aylık süreçte 7749$ kazanç sağlamış bu sistem için talep ettiğim fiyat
8500$'dır.
Yeni bir proje için nakit ihtiyacından dolayı satıştadır, bir müddet satışta duracak sonrasında ilanı kaldıracağım. Alıcısına hayırlı olsun.