Arkadaşlar merhaba,
6 yılı aşkındır siber güvenlik danışmanlığı hizmeti veriyorum. Bu süreçte Türkiye'de veya yurtdışında yer alan bankalara, holdinglere, sağlık kuruluşlarına, e-ticaret şirketlerine, sigorta şirketleri, kobiler vb. hizmet veren şirketlere siber güvenlik danışmanlığı hizmeti verdim ve vermeye devam ediyorum.

Apple web sitesinde bulduğum güvenlik zafiyeti ile Hall of Fame listesine adımı yazdırdım. Aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

https://support.apple.com/tr-tr/HT212711

Uluslararası ve Türkiye'de geçerli aşağıdaki sertifikalara sahibim:
  • Offensive Security Experienced Pentester (OSEP)
  • Offensive Security Web Expert (OSWE)
  • Offensive Security Certified Professional (OSCP)
  • eLearnSecurity Mobile Application Penetration Tester (eMAPT)
  • Türkiye Standardları Enstitüsü Sertifikalı Sızma Testi Uzmanı
Uluslararası sistemlerde de bulduğum güvenlik açıkları ile uluslararası 2 adet CVE numarası kaydım mevcuttur.

Aşağıdaki pentest süreçlerinde sizlere destek verebilirim:
  • Web Uygulama güvenliği
  • API güvenliği
  • Mobil uygulama güvenliği
  • Internal PEntest (Kurum içi ağ testleri)
  • Wi-Fi Güvenlik Testleri
  • Sosyal Mühendislik
  • Anti Spam Gateway kontrolü
  • Firewall Kural Analizi
  • Active Directory Hardening (Sıklaştırma)
  • Wordpress Hardening (Sıkılaştırma)
Yukarıda belirtmiş olduğumuz pentest süreçlerinde sizlere destek oluyoruz. Sonrasında ise ilgili zafiyetleri nasıl kapatacağınıza dair de destek sağlıyoruz.

İsteğinize göre İngilizce/Türkçe raporlama hizmetimiz vardır. (Raporlama istemezseniz raporlama yapmadan da destek sağlıyoruz.)

Dilerseniz sizlere de bu konularda hizmet verebilirim. Detay için dm atabilirsiniz

teşekkürler

NOT: BDDK, SPK, PCI DSS gibi süreçlerde pentest hizmeti verebilirim fakat TSE'ye kayıtlı şirket olmadığım için size vereceğim raporları bu kurumlarda kullanamazsınız, bilginize.

NOT2: Yasa dışı şeyler için DM atmayınız. Doğrudan yönetime bildireceğim. Buna ek olarak siber şubeye bildirimlerini sağlayacağım, bilgilerine.