En önemlisi haftalık veya günlük yedekleme son olarakta benim adıma konuşuyorum, cpu ve ram kısıtlaması olmadan tam performanslı bir sunucuda barınılması..
Yedekleme konusunda kesinlikle hem fikiriz bu nedenle haftanın 4 günü günlük 1 günü haftalık yedek tutuyoruz mesela hem lokale hemde farklı lokasyona. Ancak cpu ve ram konusunda sınırsız kısıtlamasız sağlıyoruz diyen ya yalan söyler yada işi bilmiyordur çünkü kısıtlama olmaz ise kullanıcılar birbirini fazlasıyla yorar hocam ve etkilenirsiniz.
Ben bir kullanıcı olarak yorum yapayım alastry kullanıyorum daha ucuza hizmet veren onlarca firma var ama yıllardır Şaşmadim herhangi bir sorun yaşarsam çabucak yardımcı oluyorlar, ödemeyi unutsam telefonla arama yapıp unuttuğumu yada kapatmak isteyip istemediğimi soruyorlar

8 sitem şuan orda barınıyor gerçekten yarı fiyatının bile altına hizmet alacağım firma var ama adamlar yardımcı oluyor diye kullanıyorum yıllardır.
Kesinlikle çok güzelmiş, müşteri ilgi ister hızlı cevap ister bunlar bizimde prensiplerimizde var. Müşteri memnuniyetini önemseyen herkeste olmazsa olmaz bir konu
VDS hizmeti verebilecek müşterinin isteği doğrultusunda kurulumunu yaptıktan sonra gerekirse ücretli destek verebilecek.
Doğru bir yaklaşım bu konuda çoğu firma bünyesinde yeterli bilgi kapasitesine sahip kişi barındırmadığı için destek vermemekte. Ücretli destek olması konusunda VDS adına hem fikiriz hocam