Geçmiş olsun 4. Kez aynı ciğerden mi oldu, eşim çok zayıf kısa boylu bir kadın ve iki cigerinde birer yıl ara ile geçirdi bu rahatsızlığı, ancak sonrasında tekrarlamadı özellikle ilk 2-3 yıl uçak yolcuğu yüksek rakım, yoğun nem, cigerleri zorlayacak adranalin aktiviteleri dalma vs. gibi işlerden uzak durdu. yaklaşık bir 6 yıldırda rahatız tekrar nüks etmedi.
İlk ciğer ameliyat ile düzeltildi. 2. ciğer ilaç tedavisi ile belki sizin delikler küçük olduğu için hep ilaç ile yaptıklarından tekrar nüksediyordur.
Hocam bana da dedikleri zayıf uzun boylularda diyorlar kimi doktorda akciğeri yatkın ameliyattan kastınız nedir hortum takılma konusumu kapalı ameliyat mı oldu 3 sol 1 sağ oldu benim de en son 4 sene önce olmuştu benim de yine oldu ya