Begeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tutmaz. Sağlamdan kastınız 1-2 M ise %50 ihtimalle yine tutmaz.
Tutmaması için hiçbir sebep yok bence şartlar ve koşullar değişir tabi.

Ek olarak, bence zoru başarmak gerekir. İlk günden bu zormuş ya deyip bırakmak doğru değil. Benim ilk başlarda tutmayan çok projem oldu sıfır sermaye ile 6 ayın sonunda gelir elde ettiğimi biliyorum.

Avdens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle söyleyeyim hocam. Markalaşmadan kasıt birden günde %'lik pay ile milyonlar kazanacak kadar çevrimiçi freelancer kitlesine ulaşmaksa evet zor fakat şuan piyasada (Türkiye'den bahsediyorum ve şahsi düşüncem tabii ki) freelancer siteleri bionluk hariç sağlam bir reklam bütçesi (sizin deyiminiz ile 1 - 2M) ayırmıyor. O ayırılacak 1-2M doğru kullanılacak olursa bence başlangıç için ideal bir seviyeye ulaşır, proje tutmaya başlar ve sonrasında alacağı yatırımlar, sponsorlar ile de çok güzel büyüyebilir.

Ek olarak, hele ki şuan yurtdışından Türkiye'ye bu kadar çok yazılım vb. işlerde iş yaptırmak için talep varken. Doğru bir ortam oluşturulursa tahminimizden kısa süreçte de büyüyebilir. Alternatif az çünkü.
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler hocam, şuanda hedefimizde birden günde x.xxx veya x.xxx.xxx gibi tutar hedefimizde yok hocam zamanla olur o tutarlar şuanda tek hedefim web sitesini belirli bir kitleye ulaştırmak. Belirli bir satıcı ve alıcıya ulaştırmayı hedefliyorum tabi tek kişi için bu projeyi ilerletmek zor fakat elimden geldiği kadar herşeyi düşünüp uygulamaya çalışıyorum.