Arkadaşlar merhaba tuhaf bir konu ile karşınıza çıktım maalesef.
“okumaya üşeniyorsanız en alt 3 satırı okuyun”
Gülsem mi üzülsem mi bilmiyorum valla. Her şey birkaç ay önce başladı ilk olarak karabasan vs gelmeye başladı. Başlarda normaldir herkes yaşıyor dedim hatta bu sürekli hal alınca gülüp geçiyordum yaşadığım zaman korkmam böyle şeylerden. Dün gece uyumadan önce içime doğdu bu gece yine gelecekler dedim ve aynen de öyle oldu ama farklılık vardı bu sefer üstüme çöken o şey çok güçlüydü hissediyordum. Kalbim yerinden sökülecek derecede çarpıyordu yatağımı sallıyordu kalp çarptıntım. Eşyaların sesini duyabiliyordum ama Relax bir şekilde geçer dedim ve gözümü kapattım. Ardından kapım tıklatıldı ve gözümü açtığımda onu gördüm. Bu sefer relax davranamadım tabi uzun boylu zayıf dişi olduğu anlaşılır bir varlık duruyordu. Tabi bu korku bana yetti ve kayboldu ortadan. Kıpırdayabiliyordum artık kalktım ve saate baktım 22 dk boyunca yaşamışım bu olayları. Sabah birkaç hoca aradım bana cinsiyetini sordular dişi dedim ama ne bileyim bana aşık olduğunu kızın. Onlar anlattı böyle böyle bi durum olabilir diye. Tamam beni seven bir kız istedim de hayattan bunu kastetmedim duayı düzgün etmek lazımmış heralde. Tuhaf olan olay ise cesaretim ve enerjim onları çekermiş hocaların dediklerine göre. Böyle bir olayda benim başıma gelebilirdi zaten

yorumlarınızı bekliyorum… başına gelen var mı ne yapmalıyım