yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
En az 20 kva diye düşünüyorum.
Bu arada, o sistemi 250W ile çalıştırmak mantıklı gelmiyor biraz daha fazla wattlı bir PSU seçmenizi tavsiye ederim hocam(işlemci ihtiyacı ve olası yükseltmeler için, ayrıca everest'ler tam watt vermiyor genelde)
tüm parçaların tüketimine bakınca 120W tı geçmiyor gibi (105W işlemci, 4W ramler, 4W fan, 4.5 W sıvı soğutma), GPU yok üzerinde yazılımda boşta CPU 30W civarı tüketiyor max 105 sanırım. Henüz bir sorun yaşamadım. Gerektiğinde kapanma falan olursa yükselticem teşekkürler uyarı için.

Turklokasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250W PSU konusunda bir önceki yoruma katılıyorum. UPS konusunda ise 3 saat çok uzun bir süre ve 20KWa civarı yüksek fiyatlı bir UPS almanız gerekli. Bu sebeple onun yerine 3KWA bir ups ve önüne bir jeneratör ile daha ekonomik bir çözüm olabilir. UPS kullanım mimarisi olarak uzun süre sistemi ayakta tutmak üzerine değil, kesinti anında jeneratörün devreye girme süresinde kesinti yaşatmaması üzerine tasarlanmış ürünlerdir. Yine de tercih bu olacaksa ciddi bir maliyet göze alınmalı.
@yalinyalniz; da 20kva tavsyesinde bulundu. 20Kva üç cihaz için çok fazla olmaz mı? toplam tüketim 400 kva civarında olarak değerlendirdim.

ufuk_26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ups ile zor gibi.
Jeneratör
veya Güneş Panelleri vb. alternatif yöntemleri olabilir.
Ofis olduğu için jeneratör koyma imkanımız pek yok gibi keşke olsaydı basit upsler le ozaman halledeiblirdim.