imdelibas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi anlayabilip anlayamayacağımı sen mi belirliyorsun? Bu şekilde bir ölçüm yapabilme yeteneğin var yani... Bu yeteneği nasıl kazanımladın; hayattaki en büyük başarın ve vizyonun ne merak ettim. Bizi kimin yargıladığını bilelim de ona göre kendimize çekidüzen vermemiz gerekiyorsa verelim değil mi...
Bu kadar alınganlık fazla özel hayatınızda neleri algılayıp neleri algılayamadığınızı bilmem ancak böyle bir konuda Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilk 20 sitesinden biri olan beğenin beğenmeyin internet ekosistemine bir çok yenilik ve fayda getirmiş bir oluşum için olmasa da olurdu diyorsanız aksi görüşlere kapalısınız demektir. Nasıl ki R10 için olmasa da olur demiyorsak Ekşi için de denilemez. Yaşınızı bilmiyorum ancak çok büyük olduğunuzu düşünmüyorum. 99 yılında belki kısa şort ile sokakta misket oynadığınız yıllarda internet dünyasında var olan bir siteden bahsediyoruz. Bana gelecek olursak ise emin olun hatırı sayılır başarılarım ve vizyonum var ancak bunu kimse ile kıyasa girecek kadar düşmedim.