Merhaba ödeme bilgilerini ihale kalan üyeye ilettiniz mı?
MADDE 3- Eğer açık artırma sizde sonlandı ise almak zorundasınız. Açık artırım sonlandıktan sonra ödeme bilgileri en geç 24 saat sonra alıcıya bildirilmelidir. Alıcı da bu bilgileri aldıktan en geç 48 saat sonra ödeme yapması gerekmektedir. Ödeme hafta sonuna denk gelmiş ise ilk mesai günü ödeme yapılması zorunludur. Ödeme süresinin uzatılma talebi olur ise, satıcının inisiyatifindedir. Açık arttırmayı kazanıp ödeme yapmayan kullanıcılara açık arttırma kategorisi için KATEGORİ BANI uygulanacaktır.
Merhaba bundan 3 gün önce 06-05-2023, 11:34:56 tarihinde tamamlanması gereken bir açık arttırma ilanım vardı. Açık arttırma tamamlandığı gün başka bir forum kullanıcısından domainim için teklif aldım. Bunun etik olmadığını ihale kalan kişiyle görüşmem gerektiğini söyledim ve ihaleyi kazanan kişiye mesaj gönderdim. Mesaj bu :
Hocam selamlar medyafly.com domaini için yaptığımız açık arttırma size kaldı. Ancak açık arttırmanın süresinin bitiminden çok kısa sonra domain için çok daha iyi bir teklif aldım. Siz hakkınızdan vazgeçmek için ne kadar ücret istersiniz ? İlla domaini isterseniz siza sağlayacağım hak geçmemesi adına. Dönüşünüzü beklemekteyim. [ Tarih : 06-05-2023,18:36 ]
Arkadaş mesajıma 2 gün boyunca dönmedi kategori kuralları gereği hakkını kaybetmiş olması gerekmiyor mu ?
Bana mesaj atana kadar ben elimdeki müşteriyi de kaybettim. (Açık arttırma ilanı 10₺de son bulmuşken alıcım 300₺ teklif etmişti)
Şimdi de bana göre laf oyunu yaparak sen bana ödeme yöntemi atmamışsın farklı mesaj yazmışsın. Ödeme yöntemi atsaydın haklı olurdun gibi bir mesaj atmış. Böyle saçmalık mı olur ben iletişime geçmeye çalıştım kendisiyle. Hiçbir mesaj atmamazlık yapmadım. İki seçenek sundum ve buna göre devam edeceğimizi söyledim. Elimdeki müşteriden de oldum. Bu arkadaşın keyfini beklemek zorunda mıyım ?
Haklı olduğunu ve domaini ona vermemi söylüyor. Ben açıkçası verme taraftarı değilim ve sinirlerim inanılmaz bozuldu.
Son kararı size bırakıyorum.