Allah şifa versin, geçmiş olsun hocam.
çok çok teşekkür ederim.
Bende pangastrit var hocam sknti çekiyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım
3 yıl önce bendede vardı öyle birşeyde o zaman ki gibi değil o zaman günde 3 kere acile gidiyordum
Merhaba, bu sorun eskiden daha az insanda vardı. Bende çıktığından etrafımda bir bende var sanıyordum. İlaçlar işte onlar iyi geliyor. Bir de zeytinyağı biraz iyi geliyor sanki çözemedim. Ayrıca çok geçmiş olsun
Zeytinyağı ve brokoli filizini aynen çok met ediyorlar. Ben zararsız diye zeytinyağını deneyeceğim. Bizim berberin babası zamanında hastaydım kadının biri günde 1 kaşık zeytinyağı iç demişti denedim kaç yaşındayım bir daha sıkıntı olmamıştı demişti.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun hocam. Gerçekten lanet bir dert.
Mide koruyucu hap kullanıyorum “Lonsor” diye, o ilaç olmadan yaşadığımı hissetmiyordum. Kıvrana kıvrana acı çekiyordum. Şimdi ise 3 4 günde 1 aç karnına içiyorum çok şükür yaşadığımı hissediyorum.
Allah kimseye vermesin bu sıkıntıyı.
Bende raneks içiyorum aslında gaviscon şurup işimi hallediyorda kökten çözmek lazım. Hayat kalitesini düşürüyor.
Geçmiş olsun , Fonksiyonel Tıp tekniğini araştırmanı tavsiye ederim. Sibo testi yaptırıp sorunu tespit edebiliriler.
Araştiracağım teşekkürler.
Hocam valla dikkat et bi tansiyon bi kalp derken panik atak çıkar Allah korusun bi sistem down olduğunda elin ayağın karışır aman aman, şaka bi yana çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bol şifalar dilerim.
Tansiyon kalp aslında yerinde ama hani birşeyi fazla yerinde bogazında durur o durum yani. Down olmaz sistem aslında olmuyor ama aynı şeyleri yaşadığın için beyin down oluyor diye seni kandırıyor haklıda sen kalbe baskı yaparsan sıkıntı çıkarırsan kalp krizimi der beyin error verir gibi gibi

Daha önce 3 yıl önce beterini yaşadığım için şuan ona takılmıyorum biliyorum .