Cansedefoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese iyi forumlar, gece gece içim yanıyor, içimi dökmek istiyorum biraz uzun olabilir Kusuruma bakmayın.

1 Aydır ailemin başının etini yiyerek 100 bin lira borç istiyordum motor almak istediğim için, alacağım motor 135 bin liraydı zar zor ikna ettim ve aldım borcu, bayiden siparişini verdim, 1 ay sonra motorun geleceğini söyledi yetkili, aradan 5 gün geçti ve telefonum çaldı, "motorun geldi çok şanslın" dendi telefonu kapatır kapatmaz arkadaşımı arayıp bayiye gidip motoru teslim aldık, 1000 de 1 olucak şans bana vurmuş 5 günde 0 KM 2023 Dominar 400 UG almıştım, hayatımda fiziki olarak neredeyse sahip olduğum en pahalı ve en değerli şeyi almayı başarmış sahip olmuştum. 1. Gün gezdik, 2. Gün Gezdik, 3. Gün (8 Mayıs Salı, yani dün) Tek başıma birazcık turlamak istedim, Karaköye gittim biraz dolanıp Fatihten Gaziosmanpaşaya eve dönmeye karar verdim. Aralardan yavaş yavaş giderken yasak noktadan U çeken bir aracı görmedim ve aniden çarpıp beni mahvetti. 2-3 Takladan sonra kendime geldim, insanlar toplandı yatırdı sol ayağım çok ağrıyordu. 5 Dakika sonra ambulans geldi (başka bir vakaya giderken bana denk geldiler) Allaha şükür sadece ezikle atlattım ama daha 100 KM bile olmamış motorun Arka selesinden ayaklıklarına kadar hasarı var, kazayı yapan kişi masrafları karşılayacağını söylesede çok pişman ve üzgünüm. Daha ilk taksidini nasıl ödeyeceğimi düşünürken bunun başıma gelmesi çok içime oturdu. Sağlıktan ötesi yoktur diyeceğim ama 7 yaşından 13-14 yaşıma kadar hayatım hastahanelerde geçti zaten bunu en iyi anlayanlardanım. 23 Yaşında her şey üst üste geliyor, tam yüzümüz gülüyor yine bir şey üzüp peşine ard arda geliyorlar. Şuanda sadece topallıyorum 1 haftyaa umarım birşeyim kalmayacak ama manevi yönüm, bu sanırım hiç bir zaman peşimi bırakmıyıcak. Sağlıcakla Kalın.

Ben konunun biraz dışından bakmanı isterim. Israr ile aldığın için bu isteğinden imtihan olmuş olabilirsin. Hayırlısı olsun de kaldığın yerden devam et daha kötüsü de olabilirdi. Çok şükür hafifi atlatmışsın.