kudeo9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler ücretli ücretsiz bu konu hakkında yardım fikir aramaktayım suçsuz yere 3 yıl 9 ay ceza yedim istinafa taşındı ceza onaylanırsa yatarım ne kadar olur internetten araştırdım 1 ay içerde kalıp çıkarsın diyorlar 3-4 sene önce faturamı ödemiştim faturamı birinin kredi kartıyla ödemişler ve 4 sene öncesini hatırlamıyorum nerde ödediğimi, ne desemde kendimi ifade edemiyorum cezayı yedim şimdi ne yapmam lazım 1 ay bile içerde kalsam bunu aileme açıklayamam net bilgi sahibi biri yardımcı olabilirmi
Böyle Bir Yazı İşinizi Görebilir

Sayın Hakim,

Size yazmamın nedeni, suçsuz yere aldığım 3 yıl 9 aylık cezanın temyiz sürecinde olduğunu ve cezamın onaylanması durumunda ne yapabileceğim konusunda bilgi almak istememdir. Cezamı ödemiş olduğum fatura ile ilgili olarak, faturam birinin kredi kartıyla ödendiği için, hangi mağazadan veya nerede ödendiği konusunda kesin bir bilgim yoktur. Faturamın ödendiğini hatırlıyorum, ancak bu konuda tam olarak nerede olduğumu hatırlamıyorum.

Yaşadığım durumun benim için çok zor olduğunu ve suçsuz olduğumu kanıtlamak istediğimi belirtmek isterim. Konuşmalarımın doğru bir şekilde tercüme edilmediğinden şüpheleniyorum ve kendimi mahkeme sürecinde yeterince iyi ifade edemediğim için ceza aldığımı düşünüyorum.

Bununla birlikte, yaşadığım durumun üstesinden gelmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Cezaevinde kalma süresi ve mahkumiyetimi temyiz etme seçeneklerim hakkında bilgi almak için bir avukatla çalışmak istiyorum. Ayrıca, bu zorlu dönemde ailemle açık bir şekilde konuşarak destek ve yardım almak istiyorum.

Saygılarımla,
[Adınız]