Merhabalar, beni illaha daha önce forumdan gören tanıyan vardır. Ama baştan kendimden bahsedeyim. Ben ismet 16 yaşındayım ve 2 yıldan beri R10'dayım ve r10 sayesinde kendime gelir kapısı yaratmıştım. Ama 6 şubat depremi ile tüm birikimim tüm sermayem gitti. İlk başlarda çok ümitsizdim ama hayat devam ediyor. Bu yüzden tekrardan sıfır sermaye ile başlıyorum.
Bu konuyu hem kendimi motive etmek hem de diğer insanlara umut olabilmek için açıyorum.
1. Şu anda ilk planım masraf yapmadan yatırım yapmak. Dikkat ! birikim demiyorum. Birikim ile istediğim yere gelmem biraz zor hatta çok zor. O yüzden gelirlerimi sürekli olarak yatırım yaparak hedefime kavuşmak istiyorum. Bu yüzden daha risksiz yatırım araçlarını tercih edeceğim. 2. Daha önceden bir web sitem vardı 2020 yılında. Onu tekrardan ajans olarak aktif etmek istiyorum ama hosting domain fiyatları beklediğimden daha yüksek. Domain e kayıtlı ücretli scriptlerim var bu yüzden uygun fiyata domain ve hosting temin edip en kısa zamanda aktifleştirmeyi planlıyorum. 3. Şu anda 2 firma ile anlaşma yaptım. Sürekli Wordpress işleri paslıyorlar. Şu anda tüm gelirlerimi 1/3 taktiği ile yatırım araçlarına aktarıyorum. ŞU anlık bu kadar. Ama şuna eminim öyle ya da böyle başaracağım artık ümitsiz olmak yok. Saygılar ve sevgilerimle