Kimse kusura bakmasın... şu dans ortamlarını çok gördüm ve tamamen geniş bir ortam... erkekler kadın arkadaş edinmek için ortam için gidiyor...
Kadınlar için de aynısı geçerli ( HEPSİ ) diyemem tabi ki şu hayatta asla genelleme yapmam. ama o kursa giden bir kadınla asla işim olmazdı.
Modernlik adı altında her naneyi yiyorlar... iş lafa gelince ben karakterliyim şöyle böyle diyorlar.

Ne saygı bilirler... ne sadakat bilirler... birine kapını açtığın zaman gönlün de gözlerin de tamamen onda olur.
Geçen biriyle tanışmıştım bildiğin öyle bir dekolte giymiş ki eğildiği zaman her yeri görünüyor... hiç rahatsız olmuyor musun dedim yok olmuyorum başkaları beni ilgilendirmiyor diyor...

Başkaları seni ilgilendirmiyor diye, tamamen açıl... sonra beni seven adam gibi biri yok diye ağla... kimsenin giyimine karışmadım koskoca insan, karışılmaz dedim... kendi hayatı vardır dedim...
ama gidip sonuna kadar gösterme meraklısı bir kadınla yan yana olmam. bir şey söyleyince de ben özgürüm ben şöyleyim ben böyleyim diyorlar... arkadaşım bu kadar açık giyinmek neyin özgürlüğü anlamadım ya...

Kadın dediğin ASİL OLUR... şimdi herkes, herkesle iç içe... kimin eli kimin cebin de belli değil.
Sonra gerçek aşk, sevgi arıyorlar... böyle tiplerle olan erkekler de zaten sadece aklı fikri cinsellik olanlar.

Ben bu düzene alışamadım alışmayacağım da... ya adam gibi biri çıkar severim ölene kadar... ya da hiç