Teşekkür ederim abi 🥲. "Ailem" dediğin insanlarla yaşadığın sorunların düzelmesini diliyorum maalesef o kadar doğru ki herkesin yaşadığı kendisine ağır :/ . Bu mesaj benim için faydalıydı, kalbimde o istek hep var ve mücadeleye devam edeceğim sanırımsadece biraz dinlenmem gerekiyor.
Sen burada ki mesajların hepsini oku ama şunu unutma seni ne burada okudukların , nede çevrende ki insanların söyledikleri harekete geçirebilir bunu sadece SEN yapabilirsin yıllarca emek verirsin bir iş batar 10 sene emek verdiğin bir işin batmasıyla 2 saat emek verdiğin bir işin batması '' bana göre '' sende aynı üzüntüyü yaşatmıyorsa sen yeteri kadar istekli değilsindir dostum
şunu da ekliyim , bu hayatta seni ne kazandığın para en büyük yapar nede başka bir şey en büyük olmak en iyi dost olmaktan geçer senin büyüklüğünü dostlarının büyüklüğü gösterir bu devirde maalesef ki gerçek dost bulmak zor iş lakin ne kadar çok dostun varsa sen o kadar sağlıklı ve hızlı işlerini yürütürsün paranın çözemediği yerlerde işin arasına dostların girer