Kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama herkesin yaşadığı kendine ağır gelir . bende sana burada çıkar derim ki '' Benim yaşadığım şeyleri doğup büyüdüğüm ailem dediğim insanların ve bana yaşattıklarının bir kamera kaydı olsa sende bunu gözünle izlesen , bundan sonra boğazından geçen her lokma daha midene inmeden izlediklerin aklına gelir yediklerini kusarsın''
Hayatta insanların birden fazla başarısızlık türü vardır kimisi ailesinin ona sunduğu ortamdan dolayı kimisi çok zengin ailelerde doğup büyüyüp fırsatları değerlendiremediğinden dolayı
Sen başarıya ulaşmak istiyorsan kaç kere batarsan bat eğer kalbinde o istek varsa seni gelir bulur , 1 batarsın 5 batarsın 10 batarsın hatalar yaparsın yaptığın hatalar sana insan kayıpları yaşatır çok kıymetli insanları kaybettiğini fark edersin dönüp arkana baktığında ama en önemlisi farkındalık kısmı işte sen fark edebilecek misin .Hatalarından ders çıkarıp kendine bir yol çizebilecek misin
Geçmişte elimde öyle fırsatlar vardı ki hepsini çöp ettim şuan belki de çoktan 25 yaşında hayatımı bitirmiş aylık XXX.XXX ₺ paraları hesabımda katlıyordum geçmişim için pişman değilim çünkü geleceğimi kazanabileceğim deneyimleri geçmişte ki hatalarım bana gösterdi