sevgili abilerim ablalarım bir fikir bekliyorum ben ne yapayım ? 3 yıl önce tam projem başarıya ulaşacakken benden kaynaklanmayan sorunlarla yüzlerce magdur oluşturdum, o sorun çözüldü başka işlere girdim yine başarılı olamadım, arkadaşımla haber sitesi kuralım dedik çocuk bana güvendi o kadar yatırım yaptı her şeyi plana uygundu ama parasal sıkıntılar yine oluştu ve çözemedik yine battım, bu sene üniversite sınavına gireceğim hayatta hicbir başarım yok ne sevdiğim kişi beni seviyor ne param var ne ailem zengin hiçbir şeyim yok, ben ne yapayım üniversite sınavından da matematiğim kötü diye pek bir beklentim yok. bir arkadaşım büyük sermayeli bir projeye davet ettigirdim o kadar emek verdim şimdi de işler onun yüzünden battı. sorunu kendimde arıyorum hep mücadele ettim hep emek verdim ama olmadı, sorunu göklerde arıyorum cevap yok, sorunu çevrede ülkede orada burada arıyorum e yapan yapıyor. BEN NE YAPAYIM ???
bence çok şey yapabilirsin. Mesela daldan dala konmaktan vazgeç. İlk işten başarılı olmuşsun sorunu çözmüşsün neden ilerlemedi proje?
tek konuda kendizi geliştirin derim. kimseyi projenize ortak etmeyin bence kendiniz ilerlemeye bakın