2 hafta içinde araclara müthiş zam geldi paraniz biraz eridi malasef acil bir şekilde 2. el arac alınki paraniz deger kaybetmesin yoksa gün geçtikçe eriyecrk en iyi yatirim araba ve ev digerleri boş
Malesef dediğiniz gibi oldu. Ev ve araç enflasyon olduğu ortamda mantıklı yatırım araçlarıdır.
Para yedirmeden, (100 binlik vs aksesuar almadan. Pasta cila zırt pırt.) veya takasa araba verip, aracanızı fiyatına ederine göre öldürmeden araç vermezler hocam.
Araç yok diyorlar, saklıyorlar istanbulun dört biryanında araçlar var sıfır.
Araç yok diyorlar ancak ikinci el almak istediğinde sarı sitede çeşitli ilanlar çıkıyor malesef.
Bana ulaşın istediğiniz araç için yardımcı olmak isterim iyi çalışmalar.
PM attım teşekkür ederim hocam.
T-Cross Life paket.
Bende evimin yakınındaki bir kaç bayi gezdim yok çekiyorlar geçen sene Ekim-Kasım gibi araç doluydu yaz geldiği için şuan işlerini iyi biliyorlar özellikle o satış danışmanlarını tokatlayasım geliyo bi mantıksız açıklamalar felan sistem nasıl işliyor diye soruyorum bana hemen araç yok min. 6 ay beklersiniz gibi açıklamalara başlıyor o zaman anlıyorsun zaten üst taraftakilerin para yemek istediklerini ayarladım ben birisini bakalım haber bekliyorum
Müşteri temsilcileri hak ediyor ancak onlara da kızmıyorum adamın dediği bayi sahibi ne derse onu yapıyoruz.
istediginiz araci marka model ve paketini yazın. Ankara doğuş otodan baktırayım. Elimizden geleni yaparız.
PM attım teşekkür ederim hocam.
Hemen hemen tüm bayilerde her model araç var bizzat ben şahidim.
Hava parası vermediğiniz ya da aracınızı ölü fiyata takas vermediğiniz müddetçe hiçbir bayi araç satmıyor.
Umarım Tesla gibi kısa sürede online satışa geçilir.
Online satış sistemine geçseler bu kadar sorun olmaz diye tahmin ediyorum en azından sıra numarası vs.. sistem verir kaçıncı sırada olduğunu bilir beklersin. Ancak bu sistemde kim adamını bulursa o alıyor diğerleri bekliyor malesef.
İstanbul anadolu yakasındaki tüm bayileri gezdim. Model marka fark etmezsizin 1.5m a kadar ellerinde araç yok. Gelecek araçları söylüyorlar. 9 mayıs dedi bir tanesi ancak saat kaçta geleceğini söylemiyor ve açık kapı bırakarak 10 dk içerisinde hepsi satılıyor deniliyor. Ancak el altından satıldığı bariz belliydi.
vw sene sonu diyor, reno temmuz sonu, pejo 8 mayıs dedi ancak 15 tane geliyor ve 10 dk'da satılıyor dedi. Seat audi yine min 4-5 ay o da artık isim yazma devri bitmiş. Listeye almıyorlar. Sürekli araman lazım.
730 tl liste fiyatı olan araca geçen hafta sonu 850 vererek aldım.
Aldığım adam direkt ağzından çıkan laf. Bayi, pasta cila, koruma, cam filmi yapmadan vermiyor 35k. Faturasını gösterdi.
Satış temsilcisi 20k el altından vermiş.
65 bin de kar koymuş.
Sıfır almak isterseniz mecburen fazla para verip bayilerde tanıdığı olanlardan almanız gerekiyor.
Bayiler zaten hem takastan hem aksesuardan kazanç elde etmeden direk geldiği gibi fark almadan sana vermiyor. Aksesuar alalım desen de yok şuan araç diyor
Sıfır araç göremeyenler filoların garajlarını gezsinler. Honda bütün cityleri filosuna ayırıyor çocuk nasılsa işten ayrılacağım 23500 liradan 36 aylık kiralama yapıyoruz abi arabanın sıfır fiyatından fazlasına %10 satın alma opsiyonlu verip geçiyoruz dedi. Ufacık bornova hondanın 1500 araçlık filosu var. Bizim sitenin girişinde osmanlı filo var önünde boydan sıfır dacialar, golfler dizili hepsi sıfır seri plaka takılmış bekliyor.
Diğer forumda bir konuda attığım mesaj. İnanmayan varsa fotoğraf atarım sıfır araçların plakaları çıkarılmış konsolda duruyor.
Sıfır araç dolu memleket. Ya filoya gidiyor ya da bayinin cebine ekstra giriyor. Alan satan memnun. Yaptırım yok memlekette.
Sıfır araç dolu ancak hepsi bir şekilde dediğiniz gibi satılmış oluyor. İkinci el piyasasında şahıstan temin etmeye çalışıyor insanlar. Sap döner devran döner tekrar kampanya yaparak araç satmaya çalışırlar o zaman görürüm bayilerin bu hareketlerini...