Site adresi: (Sadece Bütçe Kanıtlayan Kişilere verilecektir.)
Sitenin aylık getirisi: Ciro 30-40 Bin Civarı Sitenin açılış tarihi: Eylül 2021 DA / PA Değerleri: 9 / 33 Kategori / sitenin içeriği: Dijital ürün satışı
Günlük hit sayısı: 150-200 Ziyaretçi kaynağı: Genel olarak müşteriler kısa yollara kayıt etmiş şekilde. (Kulaktan kulağa büyüyen bir sitedir.) Domainin yaşı: 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet Hosting dahil mi?: Evet Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet (Özel yazılımdır) Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: NOT: Sektör kanva gibi diğer dijital ürün satış sitesi değildir.
Merhabalar , öncelikle satış sebebimi dile getirmek istiyorum. Dışarıdaki yatırımlarımda çok fazla ugraşmak zorunda kalıyorum ek olarak yaptığım işler arasında araç kiralama gibi işlerde mevcut bundan dolayı yatırımımı dışarıya yapacagım.
Web sitesiyle günlük olarak ugraş vermiyorum sadece api sağlayıcı sitesine giriş yapmam gerekiyor 10 dakikalık başka bir işlemim bulunmamakta ve sistem uzun zamandır aynı cirolarda gitmektedir.
Siteyi alacak olan arkadaşı kesinlikle üzmeyecek bir sitedir. Çok fazla emek verilmiş bir sitedir
Detaylı bilgilendirmeyi siteyi ciddi bir şekilde alacak arkadaşa eğer bütçesini kanıtlarsa yapacağım siteyi satmak için aman aman peşinde koşmuyorum sadece olurda satılırsa yatırımımı yapacagım yer mevcut.
Alacak arkadaşı üzmeyecek bir sitedir.Satış raporlarını ciddi kişilere ileteceğim herşeyi açık bir şekilde dışarıdaki işlerimizde sezon geldigi için siteyi satmaktayım yatırımım oraya olacaktır.
İstanbuldayım buradaki arkadaşlar için yüzyüze görüşebiliriz herşeyi inceleyebilir.
Ama daha 2 gün öncesinde 330 bin tlden el sıkıştıgım bir arkadaş herşeyi görüp daha sonrasında ben okeyim dedi ve sonrasında yan battı demeye başladı bu şekilde arkadaşlar lütfen uzak dursunlar.
Bu fiyatlara bu kadar az uğraşlı ve düzenli getir getiren sistemi bulmak zor arkadaşlar olanlarda satmıyor zaten ben satma nedenimi sizlere açık bir şekilde dile getirdim.
Sitenin herşeyi özel olarak yapılmıştır logosuna kadar herşey arşiv şeklinde bulunmaktadır site sözleşmesine kadar.
Ben siteyle uğraşamadım dedigim gibi bazı kazanca kazanç katacak fikirlerim vardı fakat iş yogunlugum çok oldugundan zaman ayıramadım. Alacak olan arkadaşa o bilgileride aktaracagım dedigim gibi yaparsa kazancını daha fazla ve daha hızlı bir şekilde arttırabilir.
Burdan çok fazla detay yazmıyorum sektörün gizliligi ve müşterinin gizliligi konusundan dedigim gibi bütçesini kanıtlayan arkadaşa detaylı olarak bilgi verilecek başka türlü bir bilgilendirme yapılmayacaktır. Sektörü öğrenmek için yazacak arkadaşlar o yüzden hiç kendilerini yormasınlar. Herkese teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.
FİYAT: 350 BİN TL
İletişim :
Whatsapp