MEDIAFORDIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu hakkında çok ciddi çalışmalarımız vardı fakat deprem nedeniyle bir çok alanda duraklamak zorunda kaldık. Bu işin önceliği oluşturduğunuz DATA ve site içi yapılandırma da belli başlı spam teknikleri mevcut. Bu işi yapan arkadaşlar TB'lik içerik datalarıyla bu işi icra ediyor. 1200 çok çok çok düşük rakam fakat yine de paylaştığınız veriler başlangıç için oldukça kaliteli bir başarı. Google veya farklı kaynaklardan ekonomize zarar vermeyecek Search APİ oluşturmalı ve deliler gibi içerik toplamalısınız. Sonsuz döngü data araştırmasının belli başlı teknikleri mevcut. Yine indexleme için çok çok basit teknikler mevcut. İçerik paylaşımından 3-4 dakika sonra takır takır indexletmeniz mümkün. Toplanan dataların birbiriyle bütünleştirilmesi, Sayfa içerisinde spin random yenilenen linkleme yapıları sürekli güncellenen author ve schema, yenilenen feed ve sitemap gibi olaylar ile çok daha farklı bir boyut alabilirsiniz. Bizim ki yarım kaldı, umarım siz başladığınız işi tamamlarsınız Bir kâr amacı gütmeden tecrübe amaçlı yaptığımız ve affilite odaklı düşünmediğimiz bir girişimdi epey yol almıştık fakat yarım kalması İçime ciddi bir uktedir.
Evet tam olarak dediğiniz gibi data çok önemli ve şuan elimde yeterli data olmadığı için oluşturmaya devam ediyorum. Search API düşündüm ama başlangıç aşamasında daha basit başlamayı uygun gördüm. Bu site deneme tahtası ve üstüne koyarak yola devam edeceğim. Bende Kâr amacı gütmüyorum ama hedef olarak bir şeyler koymak motive ediyor. Teşekkürler.