Merhaba, bu dansı iyi biliyorum, bir çok arkadaşım bu dans ile ilgileniyor ve beni çok kez dans partilerine çağırdılar, ben de bir iki denemelerde bulundum
Buraya gelen (Erkekler) için konuşuyorum insanların çoğu maalesef, yalnızlıktan ortam kurmak için geliyorlar. Kimse aksini iddia etmesin, tartışmaya kapalıdır.
Kadınların ise, heyecan arayışında olduğunu düşünüyorum, erkekler kadar düşünmeseler bile, bu, normal bir dans değil maalesef, gerçekten yakın temas var. Konuşman lazım bro, anlatman lazım, kabullenmemek gerekiyor, herseye okey dersek, ilk gönderilecek kişi sensin

, ha bunu istiyorsa salacaksın, kendine yeni baharlar arayacaksın.
Erkekler olarak herşeyi kabullenmek, artık bana çağ dışı geliyor, yeter artık ya? haksız olduğumu düşünmüyorum, hindistan gibi olduk, 1 kadına 1000 erkek düşüyor diye, bu kadar fazla ego yapmalarına izin vermemeliyiz.
Aslında olay şu, kadın, ben istiyorum, gidiyorum diyor, size aslında bir yorum bırakmıyor, siz kendi kendinize düşünüyorsunuz, izin versem mi vermesem mi diye,
aynı olayı sizin yaptığınızı düşünelim?, abaza olurdunuz dimi?, ne demek sevgilin varken bachata kursuna gitmek? ' olurdu dimi... yeter abi.. gerçekten yeter.
https://www.youtube.com/shorts/2zNAqy_RTF8