Mutlu Anneler - Annelerin en yakın arkadaşı olacak şekilde tasarlandı...
Web Sürümü:
Mutlu Anneler
Android Uygulama:
Mutlu Anneler
Tanıtım Sayfası:
Mutlu Anneler SSS
Bir
anne düşünün; bebeğini uyutunca çayını yudumlarken keyifli vakit geçirebilen. Aradığı herşeyi tek bir platformda bulabilen.
Bir
anne adayı düşünün; ihtiyacı olan herşeyi tek bir platformda bulabilen ve aklına takılan herşeyi annelere sorabilen...
Mutlu Anneler; anne ve anne adaylarının bir araya geldiği hem mobil uygulama hemde web üzerinden erişim imkanı sunan ve bir çok özellik barındıran bir platformdur. S
izde bu platformda yerinizi almak isterseniz ücretsiz üye olabilirsiniz.. Neler Var?
✔️ İçerik Paylaşımı (Yazı, Fotoğraf, Video)
✔️ Makaleler
✔️ Takip Etme
✔️ Al / Sat
✔️ Yakındakilar
✔️ Doktorlar
✔️ Trend İçerikler
✔️ Anketler
✔️ Yardım Toplama
✔️ Gece / Gündüz Modu
✔️ Soru - Cevap
✔️Rehber
✔️ Canlı Sohbet
Başlıca Özellikleri:
✔️Takip edilenler ve tüm içerikler olarak iki farklı ana sayfa seçeneği sunan bu uygulama ile size özel bir ana sayfa oluştura bilirsiniz.
✔️Kadın doğum ve çocuk doktorlarını takip edip doktorlar hakkında puanlama ve yorum yapabilirsiniz.
✔️Al/Sat ile kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı satabilirsiniz. Veya uygun fiyatlı bir eşya alabilirsiniz.
✔️ Bebeğinizi, çocuğunuzu veya hoşunuza giden şeyleri paylaşabilirsiniz.
✔️Her paylaşım, beğeni, yorum ile puanlar biriktirip bu puanları yardım toplama kısmına aktararak ihtiyacı olan diğer çocuklara da yardım eli uzatmış olursunuz.
Neler Eklenecek?
✔️Videolar (Eğitici ve bilgilendirici videolar)
✔️İş ilanları (Bakıcı, süt anne, temizlikçi gibi işçi ve iş arayan ilanları)
✔️ Mağazalar (Yakındaki çocuk giyim mağazaları)
✔️ Online Randevu (Doktor, Terapist, Uzmanlar ile görüntülü görüşme)
✔️İsim Listesi (Alfabetik sırala şekilde anlamlarıyla beraber erkek ve kız isimleri)