elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, şuan bu duygular içinde olman yaşın gereği çok normal.
Harika bir hayat seni bekliyor. Eğer kendini şu aralar geliştirir ve donatırsan etrafında imrenerek baktığın hayat senin olabilir.
Bu hayatta isteyen, azmeden ve emek veren kişiler hayal ettiği yere gelebiliyor.
Eğer sen bu içinde bulunduğun duruma takılır ve kalırsan inan bana daha da mutsuz olursun.

Ben, köyde hiç imkanı olmadan büyüyen biriyim. Çocukluk nedir bilmeden.
Evlendim, anne oldum, iş hayatına karıştım. Ama hiç boş durmadım. Anladım ki bana en çok çalışmak ve üretmek iyi geliyor.
Elektronik mezuyum, muhasebede yaptım, kalite sistem yöneticiliği de. Şimdilerde çocuğumun sınav senesine girdiği için kendimi ona adadım. Oturup kendim çalıştırmak için. Bir dersaneye kaydettirip işimi şansa bırakacak biri de değilim.
Şimdi evimde sabahtan geceye aklına gelebilecek her konuda içerik üretiyorum.
İnan bana sonuçlarını ve getirileri görmek beni mutlu ediyor.
Bak kardeşim ne yaparsan yap ama hakkıyla yap.
Mesela matematik çalışacaksan en iyi hocaları bul ve ard arda usanmadan izle. Yapabileceğine hep İnan. Eğer başkaları yapabiliyorsa sen neden yapmayasın.
Yabancı dil olarak lütfen kendini donat. Kendini bir çok farklı işler yapabilecek şekilde zenginleştir.
Çünkü bizler bu şekilde davranmazsak; bu ülke nasıl gelişip güzelleşecek.
Bana arada sormak istediklerin olursa telimden de ulaşabilirsin.
Kal sağlıcakla. Çünkü sen çok değerlisin. 🙋*♀️
Tam bir motivasyon konuşması yaptınız Çok teşekkür ederim Ayşe Hanım. Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın inşallah, çocuğunuza başarılı bir gelecek ve sizinle beraber uzun ömür geçirmesini dilerim